Seizoensafsluiting 23 juni 2018

Op 23 juni a.s. sluiten we het seizoen 2017/2018 met elkaar af. In de ochtend is er een programma voor de jeugd. Meer informatie daarover volgt te zijner tijd, maar zet 'm alvast in de agenda.

Samenvatting wedstrijden 14 april

JO13 heeft het zwaar dit voorjaar. De heren verloren van een te sterk Corenos met 19-1. “Maar, toch nog 1 doelpunt gemaakt”, aldus positieve leider/trainer Henderikus.

JO11-1 had een zaterdag vrij. JO11-2 won met goed voetbal in Zandweer tegen KRC/ZEC met 1-15. Ook bij MO11 in Stedum ging het mooi. De meiden speelden tegen GOMOS (Norg) en stonden voor rust voor met 2-0. Na de rust maakte Maartje al snel de 3-0 en Lotte vervolgens 4-0. Daarna werd het nog best even spannend en leken de dames de winst nog bijna weg te geven. Het werd 4-3.

JO9-1 moest voor ze konden starten eerst op zoek naar een spelbegeleider. Gelukkig werd dit op de valreep nog opgelost. Helaas werd de wedstrijd in Ten Post verloren met 13-2, maar de lol was er niet minder om. JO9-2 wist wel te winnen, met 8-3 van ’t Hogeland. Dit ging nog niet helemaal vanzelf. Klaas Willem: “de eerste helft leek het meer op een praatclubje.” Fijn dat de coach wel scherp was. De tweede helft was een stuk beter en er werd op cruciale momenten gescoord. De doelpunten kwamen van Lennard (3x), Jelmer (2x), Ismael, Wout en Line.

JO17 wint een zwaar bevochten wedstrijd met 1-3 tegen GRC (Groningen), best een prestatie, want de gehele wedstrijd werd met 10 man gespeeld. MO17 speelde vandaag niet.
JO15 speelde tegen VVSV, een gelijkopgaande wedstrijd. De 3 punten waren voor Ulrum. VVSV won de wedstrijd met 3-1. MO15 verloor thuis van VVS Oostwold met 2-6

 

Inhaalochtend op zaterdag voor Pasen

Zaterdag 31 maart was een inhaalochtend. JO11-1 en, 2, MO11, JO13, JO15 en MO15 kwamen in actie. JO11-1 is goed op dreef dit voorjaar en won de spannende en belangrijke wedstrijd tegen OKVC met 6-3, met opnieuw een hattrick voor Thom. Jorrit scoorde 2x en ook Wesley maakte een doelpunt. Gelijktijdig speelde JO11-2 op de andere helft van het hoofdveld in Stedum. De jongens gingen goed van start en stonden voor rust met 1-0 voor. Helaas konden ze het in de 2e helft niet verzilveren. Het werd uiteindelijk 2-5. De tegenstander, SJO 't Hogeland had fysiek net even meer in huis. MO11 speelde thuis in Ten Post, maar de meiden hadden ondanks de terugkeer van spits Marieke ook niet hun beste dag. De meiden gingen de eerste helft goed van start tegen WVV (Winschoten), maar na de rust ging de een na de ander er in aan de andere kant en was de rek eruit. De eindstand: 4-11.

JO13 voetbalde met vlagen best heel aardig tegen NEC, volgens trainer Henderikus Doorn, maar verloor thuis met 1-5 van de Delfzijlsters. "JO15 speelde een goede wedstrijd", aldus leider/trainer Jan Spijk", maar de jongens werden vakkundig weg gecounterd door de Fivel met een 5-2 nederlaag tot gevolg.  MO15 speelde een heel aardige wedstrijd tegen SJO 't Hogeland. De dames wisten de wedstrijd te winnen met 1-0. Verdiend en nodig.

Zaterdag 7 april weer verder.

.

 

Mooie voetbalochtend, wisselend resultaat

Afgelopen zaterdagochtend kwamen alle teams van sjo steo weer in actie. Beide JO9 teams hadden het zwaar. JO9-1 verloor met 15-0 van Poolster. Maar snel vergeten, met frisse moed door naar de volgende wedstrijd. JO9-2 verloor met 8-4 van de Heracliden. “had niet gehoeven”, volgens leider/trainer Klaas Willem. Jelmer en Lennard wisten beiden wel 2x te scoren. ”Niet alle spelers gingen er voor de volle 100% voor vandaag”.  

JO11-1 wist met goed spel met 11-0 te winnen van VVSV (Ulrum). Mooi resultaat! “Maar ook nog wel kansen gemist”, aldus trainer/leider Henderikus. JO11-2 speelden een loeispannende wedstrijd in Loppersum. De teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd en bleven strijden tot het einde. Dit bleek ook uit de eindstand: 2-2 met doelpunten van Devin en Floris. De meiden van MO11 waren ook lekker op dreef. Zij wonnen in Hoogezand met 3-2 van HS88. Charella (1x) en Esmee (2x) maakten de doelpunten.

Ook een pittige pot voor JO13. Zij verloren uit met 16-1 van een voor hen veel te sterk HFC (Hoogkerk). MO15 speelde thuis in Ten Post tegen Lycurgus. Het werd 2-4. JO15 speelde thuis tegen Noordwolde. Hoewel niet de hele wedstrijd goed gespeeld werd, kwam het op 1-1. Marc scoorde voor steo. JO17 verloor met 4-1 van Amicitia. Leider Marco: “geen schande, gezien het verschil in niveau.”

Zaterdag a.s. spelen niet alle jeugdteams. Dan is er een inhaalprogramma.

Meer artikelen...

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.