Gure voetbalochtend op 17 maart

De jongste jeugd kwam niet in actie dit weekend. De KNVB kondigde vrijdag al aan alle wedstrijden van de jeugd tot en met O12 af te lassen vanwege de verwachte weersomstandigheden (koude gevoelstemperatuur). Ook de wedstrijden van JO13 en MO15 gingen niet door. De oudere jeugd kwam wel in actie. JO15 nam 1 punt mee naar huis vanuit Groningen. Ondanks de harde wind, speelden de jongens gelijk tegen Lycurus: 1-1. Ron Schinkel scoorde voor Steo. MO19 verloor thuis helaas met 1-4 van Roden. Een terechte uitslag volgens leider/trainer Andries de Vries. De meiden van Roden speelden makkelijker en wisten elkaar beter te vinden. JO17 wist uit met enig geluk met 1-2 van Hoogezand te winnen. Het werd een zwaar bevochten wedstrijd met goede invalbeurten van Raymond, Marc en Nathan.

Hopelijk werkt het weer volgende week wel mee en komen alle jeugdteams weer in actie.


Zaterdag eindelijk weer echt los!

De winter heeft zich nog even goed laten gelden maar heeft het land inmiddels verlaten. Zoals nu lijkt kunnen we a.s. zaterdag dan eindelijk weer echt los gaan met het veldvoetbal!! Kijk bij programma en uitslagen voor het programma voor a.s. zaterdag.

Zaalvoetbal MO17

ozio_gallery_jgallery

Stormachtige, maar mooie voetbalochtend

Ondanks wind en regen was gisteren een mooie en succesvolle voetbaldag voor de jeugdteams van SJO STEO. JO9-1 won, dankzij goed samenspel, in Loppersum met 7-2. JO11-1 won thuis in Ten Post met 6-1 van Poolster. Goed gespeeld, maar toch ook veel kansen gemist. De meiden van MO11 kwamen in Bedum met 3-1 achterstand na rust goed terug en wisten er 3-3 uit te slepen. Ook winst voor JO13. De jongens wonnen thuis zeer overtuigend van Noordpool met 15-0. Bij JO15 ging het wat moeizamer in Appingedam tegen DVC. Toch namen ze de punten mee naar Stedum, het werd 2-5. MO15 won in Stedum van Siddeburen met 6-0.

JO17 speelde een geweldige wedstrijd in Zeerijp en won, zeer verdiend, met 1-4 van de Fivel. De tegengoal was een eigen doelpunt. Topprestatie van het hele team!
Hoewel drie zwarte pieten nog even voor onrust zorgden door tijdens de wedstrijd van MO17 het veld op te rennen om pepernoten uit te delen, lieten de meiden zich niet van de wijs brengen. Met prima inzet wonnen ze van Noordpool met 3-0.

JO9-2 en JO11-2 halen de voor afgelopen zaterdag geplande wedstrijden later in. Zij hadden andere belangrijke zaken te doen: Sinterklaas meerde aan in Stedum. Daar moet je natuurlijk ook bij zijn. ;-)

Meer artikelen...

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.