• Home
  • Clubinfo
  • Lid worden?

Lid worden?

Voetbal kijken is leuk. Zelf voetballen op een pleintje of een grasveld in de buurt is nog leuker. Maar er gaat niets boven een echte wedstrijd spelen, op een officieel voetbalveld onder leiding van een scheidsrechter. Jouw team dat het opneemt tegen een andere club, met de spanning van het winnen of verliezen. En na afloop samen wat drinken en napraten in de kantine. Bij onze kleine, gezellige en sociale (samenwerkende) jeugdvoetbalvereniging ben je van harte welkom.

Ook voor meidenvoetbal ben je bij de SJO STEO aan het juiste adres, we hebben op dit moment 2 meidenteams (MO19 en MO51). Onze JO11-2 is een gecombineerd team met meiden en jongens.
We zijn altijd op zoek naar nieuwe voetbalsterren, dus ben je een (stoere) meid (tussen 6-14 jaar) kom dan eens langs of benader Nicole of Henderikus.

Je kunt altijd gratis meetrainen of een keer komen kijken.

Mocht je meer informatie willen bel dan met Nicole Bijen (0619224894) of Henderikus Doorn(06-83336232).

Hieronder kun je het aanmeldingsformulier vinden!
Vul het inschrijfformulier volledig in en mail het naar het volgende mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of print hem uit en geeft hem af bij Nicole Bijen of Henderikus doorn.

Klik hier voor het aanmeldformulier SJO STEO

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.