STEO MO 19-1 Info

Selectie 2018/2019  STEO MO 19-1

Carlijn Slager Emma Veen
Jasmijn Rijsdijk Danielle Tillema
Ilse Melief Nina Ypey
Catharina Veldman Melissa Mensinga
Lisanne Slager Felicia de Vries
Jossian Dijksterhuis Maaike Koorn
Denise Mensinga Else Mariet van Zanten

Laat de trainer  zo spoedig mogelijk weten als je niet kunt trainen of spelen!!

Begeleiding: Gerrit Mensinga   
  Bianca Veen  

Trainingen :

Maandag 19.00-20.00 Pieter Berend Slager sportpark Stedum
Donderdag 19.00-20.00 samen met MO-15 Marco van Dijk sportpark Ten Post

 

 

  • Home
  • Teams
  • STEO MO19-1

MC verliest van MC Bedum

MC steo verliest met 3-1 van MC Bedum na ruststand 0-1, was een leuke pot meiden hebben alles gegeven, coaches zijn trots!
 

STEO MC strijdend ten onder in bekerduel tegen Omlandia MC

STEO MC is in de 3e ronde van de beker thuis tegen een ietswat geflatteerde nederlaag van 1-4 aangelopen. Omlandia MC (momenteel al uitkomend op een groot veld) was net wat effectiever in het benutten van de kansen in een verder redelijk gelijkopgaande wedstrijd. Met een ruststand van 0-2 leek de wedstrijd gespeeld, maar toen Marissa na een prima één-tweetje het verschil terugbracht tot 1 doelpunt leek een bekersensatie in de lucht te hangen. Marlien had de gelijkmaker nog op de schoen, maar haar schot ging helaas naast. Met meer nadruk op de aanval ontstond er ruimte voor de aanvallers van Omlandia. Te verder weer voortreffelijk keepende Michelle werd nog 2 x gepasseerd. Met de bekeruitschakeling van de MC zijn alle STEO-teams nu uitgespeeld in de beker. A.s.zaterdag begint staat er voor alle teams (met uitzondering van de A-junioren) een competitiewedstrijd gepland.

Bert Merema heeft hier een fotoverslag van gemaakt, zie FotoAlbums. Hieronder een kleine selectie

Meiden C finaledag wintercup

De Meiden C hebben een prachtige Wintercup achter de rug die op de finale dag werd afgesloten met een mooie beker (even geleend)! 
Meiden nu weer naar het veld!

De foto's zijn te vinden in het menu FotoAlbums, hieronder weer een kleine selectie!

 

 

 


Meiden C in de zaal Wintercup 07-02-2015

Bert Merema was vanochtend ook kort in de zaal te vinden voor een fotoverslag van de Meiden C. Een keurige 3e plaats! Alle foto weer in het fotoalbum en hier onder weer een selectie.

Steo MC- Meedhuizen MC - 22 november 2014

Bert Merema heeft een fotoverslag gemaakt van de wedstrijd Steo MC- Meedhuizen MC, vanochtend in Ten Post, uitslag 5-5 en volgens Bert hebben de meiden uitstekend gevoetbald!

Klik op de >LINK< voor alle foto's

Hieronder weer een kleine selectie:

  • 1
  • 2

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.