Skip to main content

Geslaagde open training SJO STEO

 

Dat was een leuke middag! Vandaag, 7 mei was de open training van SJO STEO. We organiseerden de training voor kinderen in de basisschoolleeftijd. We hoopten hier natuurlijk weer wat nieuwe jeugdleden mee aan te trekken zodat we een weer een instapteam voor de jongste jeugd hebben en er weer doorstroom is in de jeugd.

In totaal kwamen er 20 kinderen uit Stedum, Ten Post en Ten Boer op de training af. We hebben de groep opgesplitst in een jongere en een oudere groep en deze groepen kregen vervolgens een training onder de bezielende leiding van trainers Klaas-Willem, Jochem, Jasper en Jordy. We sloten de training af met een penalty bokaal met JO14 speler Arjan op doel. Bij de jongere jeugd won Alycia Hovius (talent van haar vader?) en bij de oudere jeugd won Eise Bode (inmiddels ook lid).

Na wat drinken en lekkers konden de kinderen zich nog even uitleven op het springkussen waar ze vervolgens bijna niet vanaf te krijgen waren. 🙂
Wij vonden het een succes en de kinderen gaven allemaal aan dat ze het erg naar hun zin hebben gehad. We hopen ze natuurlijk in de toekomst wekelijks op het sportpark te zien. De eerste aanmeldingen zijn binnen en hopelijk volgen er nog meer. Iedereen is van harte welkom!

Lijkt het je leuk om te komen voetballen bij ons, neem gerust contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een paar keer meetrainen. Wil je lid worden? Nog beter. Meld je dan aan via het aanmeldformulier op www.sjosteo.com

 

  • Hits: 696