SJO STEO van de partij bij Boshaltoernooi Loppersum

Tussen kerst en oud en nieuw vindt in de Boshal in Loppersum weer een zaaltoernooi plaats voor de jeugd. Op 27, 28 of 29 december spelen verschillende teams van sjo steo mee met dit toernooi. De exacte speeldata en tijden volgens z.s.m.

 

 

Steun VV Stedum tijdens de Grote Clubactie

VV Stedum doet weer mee met de Grote Clubactie!
Voor slechts € 3,- per lot kun je deze mooie voetbalclub steunen en kans maken op een mooie prijs.
We hopen ook dit jaar weer een mooi bedrag op te halen voor de club. Het geld is bedoeld voor de aanschaf van trainingsmaterialen.
Lot(en) kopen? Mogelijk komt er iemand bij je langs met een (papieren) verkoopboekje. Niemand bij jou geweest? Doe dan digitaal mee!
Koop je loten nu via: https://clubactie.nl/actie/vvstedum

 

We gaan weer beginnen!

Voetbalseizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur. In de week van 27 augustus starten de trainingen in principe weer in Stedum. Dit is wel onder voorbehoud van de conditie van het veld en de beschikbaarheid van de trainers. Het is immers nog vakantie. In Ten Post kan het veld tot 1 september niet gebruikt worden. Daar beginnen de trainingen dus een week later. Op 1 september vinden al wel de eerste (beker)wedstrijden plaats. Klik hier voor het programma: http://www.sjosteo.com/index.php/programma-en-uitslagen/veldvoetbal.html.

Via je leider/trainer krijg je meer informatie over trainingen en wedstrijden.

Selecties seizoen 2018/2019

Onderaan dit bericht vind je de selecties voor het komend seizoen 2018 / 2019. Er is ook extra  info toegevoegd per team (o.a. begeleiding en - beoogde - trainingsdagen/tijden). Op de teampagina's staan de selecties ook. Op deze pagina's kun je uiteindelijk alle actuele info vinden rondom de trainingen.

  • De JO-11 gaat met ingang van het komend seizoen 8 tegen  8 spelen op een half veld met diverse gewijzigde spelregels. Er zijn boekjes van de KNVB beschikbaar waarin e.e.a. wordt toegelicht.
  • De vacatures in het rood aangegeven moeten nog (defintief) ingevuld worden. We zijn er nog volop mee bezig, maar mocht je ets kunnen betekenen of mensen weten die wellicht iets kunnen doen, dan horen we dit graag zsm! Bij JO11, JO13 en JO15 zoeken we nog trainers en leider(s).
  • De bekerwedstrijden beginnen op zaterdag 1 september. De competitie begint op zaterdag 22 september

JO-17  (15 spelers)
Milan de Vries, Stefan Langenbach, Marc Huisman, Ramon de Jong, Pelle Brandsma, Jop Koenes, Wouter Arends, Erik Sevenhuysen, Bram Smit, Ian Kock, Jeroen Bodde, Lars Hofman, Jurgen Hut, Robin van Dijk, Sybren Poede.

Begeleiding: Jasper Tillema en Jan Spijk
Trainen Stedum (di: 20:00-21:30 met senioren mee, do: 19:00-20:00) = Jasper Tillema / Jan Spijk en Wim Nube (hoofdtrainer vv Stedum - invulling in nader overleg)

JO-15 (13 spelers)
Chiel Offringa, Pim Bult, Guus Bosch, Ron Schinkel, Rik Arends, Tim Kooistra, Sander Hofman, Lucas Jut, Tomas Reker, Deen Smits, Mathijs Kruithof, Leon Smit, Sil Spits.

Begeleiding: Corne Reker,  Peter Kooistra, Peter Bult.
Trainingen Stedum  (di: 18:00-19:00 do 18.45-19.45)  vacature Stedum
Trainingen Ten Post (do: 19:00-20:00 ) = Peter Kooistra + Peter Bult

JO-13 (14 spelers)
Riemer Miedema, Thom Vast, Ale Sandifort, Casper Veen, Jorrit Lantman, Levi Keijser, Roan Ubels, Frank Muilwijk, Youri Doorn, Vincent Perk, Ryan Afman, Jop Melief,  Yente Muilwijk, Wouter Melief.

Begeleiding = Henderikus Doorn + vacature Stedum
Training Ten Post (di: 19-20) = Robin van Dijk en Henderikus Doorn
Training Stedum (do: 18.30-19.30) =  vacature

JO-11-1  (11 spelers gecombineerd team 3 spelers Ten Post en  8 spelers uit Stedum)
Ten Post = Noud Kooistra, Wesley Doorn , Marieke Bruulsema.
Stedum =   Ilja Keijser, Sasha Keijser, Jorn Dijkema, Arjan Schinkel, Devin de Vries, Kees  Bosch, Floris Bijen, Noah  Vischjager.

Begeleiding: Owen Keijser+ Erik Dijkema 
Trainingen  Stedum  (18.00-19.00/wo: 18.00-19.00) :
maandag: Henderikus Doorn + vacature 
Woensdag: Klaas Willem Tilma + vacature

JO-11-2 (10  spelers gecombineerd team 2 spelers Ten Post en  8 spelers uit Stedum)
Ten Post: Kevin  Muilwijk, Swen Kosmeier
Stedum: Jelmer Vast, Lennart Lantman, Vera Sandifort, Norah Kerver, Wout Offringa, Ismaël Pluijter,  Charella Berntsen, Line Tilma, Febe van Wingerden .

Begeleiding =  Klaas Willem Tilma  + vacature
Trainingen  Stedum  (ma: 18.00-19.00/wo: 18.00-19.00) :
Maandag Henderikus Doorn + vacature
Woensdag: Klaas Willem Tilma  + vacature

JO-9-1G  (8 spelers: team Stedum)
Eljero Berntsen, Quinten Hovenga, Alex de Sturler, Sem Slager, Jorian Lalkens, Stein Hut, Steijn ten Have,  Selma Chelihi.
Begeleiding =  Gert Hovenga, Bas Berntsen
Training (woensdag: 17:00-18:00) = Gert Hovenga, Bas Berntsen

MEIDENVOETBAL SJO STEO

MO-19  (14 speelsters)
Carlijn Slager, Emma Veen, Jasmijn Rijsdijk, Danielle Tillema, Ilse Melief, Nina Ypey,  Catharina Veldman, Melissa Mensinga, Lisanne Slager, Felicia de Vries, Jossian Dijksterhuis, Maaike Koorn, Denise Mensinga,  Else Mariet van Zanten.

Begeleiding: Gerrit Mensinga + Bianca Veen
Training Stedum (ma: 19.00 - 20.00): Pieter Berend Slager
Training Ten Post (do:19:00-20:00 samen met de MO15)  =  Marco van Dijk

MO-15 (14 speelsters )
Esmee Huisman, Florien Bult, Mirre van Warners, Maartje Bijen, Lotte Niewold, Noraly Berntsen,  Eline Kruidhof, Elcke Jut, Wieke Koenes, Hester Veninga, Iris Werkman, Jasmine Niewold, Eva Smit, Lara van Warners.

Begeleiding: Vacature Ten Post + vacature Stedum
Training Stedum (ma: 19:00-20:00): Erik Huisman + Peter Bijen
Training Ten Post (do 19:00-20:00 samen met de MO-19) : Marco van Dijk

 Bij vragen/opmerkingen graag contact opnemen met Henderikus Doorn of Nicole Bijen.

Seizoensafsluiting 23 juni 2018

Op 23 juni a.s. sluiten we het seizoen 2017/2018 met elkaar af. In de ochtend is er een programma voor de jeugd. Het programma start om 10.00 uur met een 7 tegen 7 toernooi voor de jongste jeugd. De gemengde teams, samengesteld uit spelers van de kabouters, 09 en 011, strijden tegen elkaar om de felbegeerde beker. Tegelijkertijd spelen 013 en 015 bumpervoetbal op het trainingsveld. Aan het eind van de ochtend laten de spelers van 017 en 019 hun skills zien in de grote plastic bubbelballen. Natuurlijk wordt er ook weer gestreden om de penaltybokaal met keepers Boelie de Sturler en Bert Jan Zijlema in het doel. Ook zijn er een stormbaan en sprinkussen aanwezig. Na afloop van het ochtendprogramma is er een broodje knakworst voor de jeugd. 's Middags gaat het programma verder met het 7 tegen 7 toernooi voor senioren en de afsluitende barbeque.

Meer artikelen...

De website van de SJOSTEO maakt gebruik van enkele cookies, uitsluitend voor het goed functioneren van pagina! Door het gebruik van de site of het sluiten van deze melding gaat u hiermee akkoord.