Skip to main content

Geen winst voor teams SJO STEO

15 april was geen gelukkige voetbalochtend voor SJO STEO. Wel goed en spannend voetbal hier en daar, maar geen winst. SJO WVC bleek 2 maatjes te groot voor JO17. Het werd 9-1 in Vlagtwedde.
JO13 wist in Garmerwolde wel gelijk te spelen tegen Omlandia/GEO. Een terechte eindstand. Goals van Sander en Jop. Twee minuten voor tijd scoorde Jop de 1-2, maar de jongens wisten de voorsprong helaas niet vast te houden. In blessuretijd kregen ze nog een doelpunt tegen.

JO11-1 ging best lekker de afgelopen weken, maar verloor met 8-1 van Harkstede. Ook JO11-2  verloor thuis in Stedum van de koploper, Be Quick, met 1-3. Daar had best meer ingezeten voor STEO, maar de jongens lieten te veel kansen liggen in de eerste helft en na rust moesten ze twee ongelukkige tegendoelpunten incasseren.

O9-1 verliest een super spannende wedstrijd in Kardinge met 5-4 van Oosterparkers. Geen schande, de jongens en meiden hebben ondanks harde regen en zelfs hagel gestreden als leeuwen en leeuwinnen. "Weer wat grijze haren erbij", aldus trainer Klaas Willem. JO9-1 is nog steeds koploper, maar het blijft nog even spannend! JO9-2 verliest thuis in Ten Post van Potetos met 1-13.

MO17 verloor in Sappemeer na een goede eerste helft (bij rust 1-1) met 6-1 van HSC.
Bedum MO15 (de koploper) bleek wederom te sterk voor de meiden D van STEO. In de eerste helft werd het al 1-0. Danielle had nog wel twee keer kans om te scoren, maar zonder het gewenste resultaat. In de tweede helft, met tegenwind, kwamen de meiden er niet meer aan te pas en werd  het 6-0.

De wedstrijden van JO15 (tegen SV Bedum) en MO11 (tegen HFC '15) zijn uitgesteld.