Skip to main content

Dag van de gelijke spelen bij SJO STEO

Vandaag was een prima voetbaldag voor de samenwerkende jeugdopleiding van SV TEO en de vv Stedum. De JO17 verrasten met een keurig gelijkspel tegen de leeftijdsgenoten uit Loppersum (1-1). In een spannende en enerverende wedstrijd werd het 1-1.

De toppers van Andries de Vries en Matthijs Colstee wonnen- in een met herfstbladeren bedekt hoofdveld in Stedum- met 6-2. De JO13 heeft de smaak te pakken en pakte 1 puntje door gelij...k te spelen (1-1). Ook JO11-1 speelde gelijk (0-0 tegen Loppersum). JO11-2 blijft door een ruime overwinning op koers voor spannend slot van de competitie. Op de laatste speeldag wordt gespeeld tegen koploper Middelstum (heeft 2 pnt meer).

De grootste verrassing kwam van JO9-2. Zij wonnen maar liefst met 0-6. Top hoor! JO9-1 speelde niet onverdienstelijk tegen DVC maar verloor net met 0-5. Ook voor dit team lonkt de eerste overwinning. Klaas Willem Tilma en Owen Keijser oefenen de polonaise al.

De MO11 leek de 2e overwinning te boeken maar de voorsprong van 3-2 bij de rust werd in de 2e helft 'weggeven' doordat de Heracliden 1x scoorden (3-3). De MO13, olv leider Pieter Berend Slager, blijft maar winnen (4e x op rij). In Delfzijl werd NEC met 1-3 verslagen (verslag Danielle Tillema volgt zsm). Omdat Niekerk uit de ranglijst is gehaald (teveel 'oude' meiden) is theoretisch het najaarkampioenschap zelfs nog mogelijk.

Zo eindigde een herfstachtige zaterdag met 9 wedstrijden (MO17 had te weinig speelsters) in 16 punten en slechts 1 x verlies. Top hoor. Eea natuurlijk weer mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die we RIJK zijn.

Nog wat foto's o.a. van Facebook van de veschillende wedstrijden!