Skip to main content

Slechts 1 overwinning voor de 11 spelende STEO teams

Het was een 'zware' wedstrijddag voor de SJO STEO. Enkel F2 wist op 20 september een overwinning te behalen. Hiernaast nog een puntje voor de MD (5-5 uit tegen Lycurgus) en meer punten waren er niet te noteren.

Wel enkele kleine nederlagen, o.a. A-junioren met 2-3,(hadden wel kunnen winnen als het vizier van de aanvallers op scherp had gestaan), C en D beide verlies met 3-1 (tegen relatief sterke tegenstanders dus goed gedaan), verlies voor D2 (6-3 - had meer ingezeten volgens de leiders) en verlies van E1, E2 en F1.

Natuurlijk was de 1e overwinning voor F2 fantastisch, met Riemer op de goals en doelpunten makers Sil en Jorrit (beide 2 x) en een hard werkend team wisten de 'vrouwen' en 'mannen' van Harco en Owen de punten terecht in Stedum te houden.

Het Meidenvoetbal van de SJO STEO haalde 1 puntje. De MeidenD kwamen na een achterstand van 4-2 knap terug tot 5-5 tegen Lycurgus MD. MC redden het net niet tegen KRC (met name 1 zeer goede speelster) en verliet het mooi en knusse sportpark van Kantens met 9-6. De MeidenE deden het heel goed tegen Zuidhorn ME1, na een achterstand bij rust van slechts 0-1 werd met 1-6 verloren (met 3 doelpunten in de laatste minuten). De 1e overwinning voor dit team komt ook steeds dichterbij.

Alle uitslagen en de stand lees je natuurlijk op de site (kopje Programma en Uitslagen).