Skip to main content

Inhaalochtend op zaterdag voor Pasen

Zaterdag 31 maart was een inhaalochtend. JO11-1 en, 2, MO11, JO13, JO15 en MO15 kwamen in actie. JO11-1 is goed op dreef dit voorjaar en won de spannende en belangrijke wedstrijd tegen OKVC met 6-3, met opnieuw een hattrick voor Thom. Jorrit scoorde 2x en ook Wesley maakte een doelpunt. Gelijktijdig speelde JO11-2 op de andere helft van het hoofdveld in Stedum. De jongens gingen goed van start en stonden voor rust met 1-0 voor. Helaas konden ze het in de 2e helft niet verzilveren. Het werd uiteindelijk 2-5. De tegenstander, SJO 't Hogeland had fysiek net even meer in huis. MO11 speelde thuis in Ten Post, maar de meiden hadden ondanks de terugkeer van spits Marieke ook niet hun beste dag. De meiden gingen de eerste helft goed van start tegen WVV (Winschoten), maar na de rust ging de een na de ander er in aan de andere kant en was de rek eruit. De eindstand: 4-11.

JO13 voetbalde met vlagen best heel aardig tegen NEC, volgens trainer Henderikus Doorn, maar verloor thuis met 1-5 van de Delfzijlsters. "JO15 speelde een goede wedstrijd", aldus leider/trainer Jan Spijk", maar de jongens werden vakkundig weg gecounterd door de Fivel met een 5-2 nederlaag tot gevolg.  MO15 speelde een heel aardige wedstrijd tegen SJO 't Hogeland. De dames wisten de wedstrijd te winnen met 1-0. Verdiend en nodig.