Skip to main content

1 april wedstrijddag van grote uitslagen

Zaterdag 1 april was een wedstrijddag van grote uitslagen. In een aantal gevallen in het voordeel van SJO STEO, maar er werd ook een aantal wedstrijden verloren. JO17 kreeg er flink van langs in Froombosch, eindstand 7-2. MO17 verloor uit van Vvsv09 met 2-1, maar goed gespeeld, zeker de eerste helft. De meiden hadden weinig kansen, maar gaven ook niets weg. Ruststand 1-0. In de 2e helft wisten ze het goede spel lang vast te houden. Ilse scoorde de 1-1 voor STEO, maar 3 minuten voor tijd gooide een vrije trap net buiten de zestien roet in het eten. Eindstand 2-1. De strijdkracht en inzet van de dames wordt helaas niet beloond met een punt, maar trainer Henri Roorda is trots op de meiden. Ook verlies voor JO15, 3-1. Ondanks dat de jongens zeker niet minder speelden, was Winsum effectiever in de afronding.

Wel winst voor JO13! Na een 1-2 achterstand bij rust werd thuis met 3-2 gewonnen van Winsum. Rik, Ron en Vincent bereikten het doel van Winsum. Ook een mooie overwinning van MO13 tegen Peize. Ze wonnen thuis in Ten Post met 4-0. De doelpunten kwamen van Danielle, Carlijn en Wieke. JO11-1 won met zeer goed voetbal en een enorme einduitslag, 17-2, van Noordpool! Youri schoot 6x in het doel, Wesley en Jesse scoorden beiden 4x. En ook Ryan en Daniel maakten doelpunten. JO11-2 wist ook met ruime cijfers, 1-11, te winnen van NEC Delfzijl. Ruststand was 1-2, maar door tactische aanwijzingen in de rust, kwamen er nog vele doelpunten bij. “De tactiek bespreken met plastic bekertjes op de grond doet wonderen”, aldus trainer Jack Brandsma. Het lukt MO11 helaas nog niet om een puntje te pakken. Ze speelden thuis tegen Grijpskerk. De eerste helft lieten de meiden goed voetbal zien, maar na de rust zakte het spel een beetje in en dit werd bestraft met een 0-4 einduitslag.

JO9-1 won in Zandeweer met een spectaculaire 1-10 van KRC/ZEC. Jorn scoorde 6x voor STEO, Devin 2x en Noah en Sacha wisten het doel van KRC/ZEC ook te bereiken. Het team heeft 15 punten weten te pakken in de 5 tot nu toe gespeelde wedstrijden en zijn koploper in hun competitieklasse. JO9-2 won uit met 3-2 van GRC Groningen op sportpark Corpus den Hoorn.

Zaterdag 8 april komen de 10 jeugdteams weer in actie. Vanaf 9.00 uur ben je weer van harte welkom op de sportparken van Ten Post en Stedum!