Skip to main content

Drie inhaalwedstrijden op een zonovergoten voetbalochtend

Zaterdag 25 maart was er een inhaalprogramma en kwamen er maar 3 teams in actie. Op deze prachtige zonovergoten voetbalochtend speelde JO15 thuis in Stedum tegen GVAV Rapiditas. Uit wisten ze daar een paar weken eerder met 0-8 van te winnen, dat beloofde dus weer spektakel te worden. De wedstrijd eindigde echter in 3-3. “Het was desalniettemin een geweldige wedstrijd”, aldus trainer Andries. De 1e helft was minder, ruststand 0-2, maar de jongens maakten het goed in de 2e helft en wisten een achterstand om te zetten in een gelijkspel. De doelpunten waren van Leon (2x) en Sil (1x).

Ook JO13 speelde thuis in Stedum. Zij mochten Eenrum ontvangen, een aanzienlijk te sterke partij voor de jongens. Ze kwamen met een gelukstreffer nog wel op 1-0 voorsprong, maar verloren de wedstrijd uiteindelijk met 1-4. In Ten Post speelde MO13 de sterren van de hemel tegen Peize. Bij rust was het al 3-0. De meiden wonnen de wedstrijd met 4-0. Danielle, Carlijn en Wieke scoorden voor SJO STEO.

1 april komen de jeugdteams weer in actie. Van harte welkom om te komen kijken en aanmoedigen!