Skip to main content

MO13 wint van Peize (2-4) - verslag door Jasmijn Rijsdijk

We moesten uit tegen V.V. Peize. Vol vertrouwen gingen we het veld op, maar Iris verrekte opeens een spier in haar been daardoor kon ze niet meer spelen. De volgende tegenvaller kwam al snel, de tegenpartij scoorde het eerste doelpunt. Snel volgde er een fantastisch doelpunt van ons door Daniëlle Tillema met schot van de 16 meterlijn. Toen scoorde de tegenpartij weer met een onnodig doelpunt, maar snel werd de stand gelukkig weer gelijk door een corner van Hester waardoor Carlijn de bal er zo in trapte.

Met 2-2 gingen we de rust in. De tweede helft begint. Al snel volgt er een heel mooi doelpunt van Meliena. De tegenstander verloor de bal en Meliena kon zo de bal in het doel schieten. We voerden de druk op het doel van Peize waardoor er bijna gescoord werd door Jasmijn. Snel kwam er toch een mooi doelpunt van Daniëlle. Dit werd het laatste gescoorde doelpunt we hebben dus gewonnen met 2-4.