Skip to main content

mooie voetbalochtend in het voorjaarszonnetje

11 maart, een mooie voetbalochtend voor de jeugd van SJO STEO. Het voorjaarszonnetje werkte goed mee. Op sportpark Stedum werd slechts 1 wedstrijd gespeeld. De ‘Lopster derby’ stond op het programma. JO17-1 speelde tegen Loppersum en wist te winnen met 2-0. Mooie wedstrijd, terechte overwinning. JO13 had het moeilijker in Eenrum. De jongens wisten niet te winnen van de fysiek en voetballend sterkere ploeg. Desalniettemin werd er flink gestreden en goed gevoetbald. De wedstrijd eindigde in een 4-3 nederlaag met doelpunten van Tim, Vincent en invaller Milan (JO15-1). JO11-1 verloor uit van de Fivel met 5-1. Goed gespeeld, maar overduidelijk een maatje te groot. JO9-1 wint voor de 3e keer op rij. Deze keer uit bij OKVC (Oldehove). Het team won met 1-5 na een 1-1 ruststand. De tactische aanwijzingen van leider Klaas Willem in de rust wierpen hun vruchten af. Ook de trainer van JO-9-2, Henderikus Doorn was tevreden. Het team won met 2-0 van Gorecht.

En dan de 3 meidenteams van SJO STEO. MO11 wist ondanks goeie zin en de meegebrachte mascotte helaas niet te winnen van NEC in Delfzijl. MO13 bracht het er beter af. De meiden wonnen uit van gelijkwaardige tegenstander Peize met 2-4. Ook MO17 ging er met de punten vandoor. De dames speelden in Ten Post tegen Poolster en wisten in de eerste helft een achterstand weg te werken, startten na de rust met voorsprong en konden dit vasthouden tot het einde van de wedstrijd. Het werd 4-3.